Pályázati hírek | Zöld óvodai élet | Galéria | Tudjon meg többet | Kereső
Magyarországi Zöld Óvodák Hálózata

Pályázat

Pályázati felhívás „Zöld Óvoda” "Címmegtartó Zöld Óvoda" és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére (2020)

2020.04.30 | Pályázat

Az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára „Zöld Óvoda” „Címmegtartó Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére. A pályázat visszavonásig érvényes. A pályázat beadásának kezdő- és záró határideje az adott...

Pályázati eredmények „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére

2019.12.19 | Pályázat

Pályázati eredmények 2019 Döntés a 2019. évben benyújtott Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról! Az Agrárminisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára és az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára meghozta döntését a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról.  Az Agrárminisztérium és az Emberi...

Iskolakertet minden gyereknek!

2018.02.09 | Pályázat

  Az Iskolakertekért Alapítvány által kiírt "Iskolakertet minden gyereknek! Óvodakertek minden gyereknek!" című plakátterv-pályázatot 2018. február 28-ig lehet benyújtani., További információ: www.iskolakertekekert.hu     Iskolakertet minden gyereknek! , plakátterv pályázat iskolakertek népszerűsítésére Továbbra is várjuk (február végéig) ötletes, üzenet-hordozó plakátterveiteket az iskolakertet működtető közösségek számára...

Itt a döntés a 2017. évben benyújtott Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról!

2017.12.06 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkára és az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára meghozta döntését a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról.  A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár 2017-ben...

Pályázati felhívás „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére (2017)

2017.03.20 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére.  A pályázat visszavonásig érvényes, beadása folyamatos.

Megszületett a döntés a 2016. évi II. ütemben (szeptember 5-ig) benyújtott Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról!

2016.12.01 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára és az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára meghozta döntését a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról.

Döntés a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról!

2016.09.14 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára és az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára meghozta döntését a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról.

10 éves a Zöld Óvoda pályázat

2016.04.18 | Pályázat

2006 tavaszán került először meghirdetésre a Zöld Óvoda pályázat, amely hazánkban elismerést, és rangot adott az iskoláskor előtti környezettudatosságra nevelésnek.

Pályázati felhívás „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére

2016.04.07 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére.  A pályázat visszavonásig érvényes, beadása folyamatos.

Közlemény a „Zöld Óvoda 2015” és „Örökös Zöld Óvoda” pályázat szakmai nappal egybekötött eredményhirdetéséről (2015. december 16.)

2015.12.18 | Pályázat

2015-ben kilencedik alkalommal került meghirdetésre a Zöld Óvoda és harmadik alkalommal az Örökös Zöld Óvoda minősítő címre vonatkozó nyílt pályázat, melyet a 263 pályázó közül összesen 252 feladat-ellátási hely nyert el.

Döntés született a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról!

2015.12.03 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közoktatásért felelős helyettes államtitkára meghozta döntését a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatokról.

Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatok értékelése

2015.11.27 | Pályázat

2015. november 18-án az Értékelő Bizottság döntés-előkészítési ülése (formai és tartalmi szempontok alapján történő előbírálata) lezajlott.

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda Cím pályázatra vonatkozó hírei

2015.02.05 | Pályázat

A címpályázat benyújtása folyamatos, a 2015. évi pályázati kiírásig a 2014. évi pályázati kiírás szerint nyújtható be.

Megjelent a Zöld Óvoda leszünk! Módszertani segédanyag és útmutató Zöld Óvoda címpályázatra készülő óvodapedagógusoknak c. kiadvány

2015.01.27 | Pályázat

A Svájci-Magyar Együttműködési Program támogatásával elkészült a Zöld Óvoda leszünk! kiadvány, amelyben áttekintésre kerül a zöld óvodapedagógia történet, annak eredményei, kihívásai és bemutatásra kerül, hogy a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közös Zöld Óvoda címének elnyerésére hogyan lehet pályázni. Környezeti nevelési ötleteket a bemutatott, 11 zöld...

Szakértői értékelések összegzése

2015.01.06 | Pályázat

A 2014. évi Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda minősítő cím pályázati időszakának lezárásaként, szakértői vélemények alapján a következő tanulmány ad összefoglaló képet a pályázatok tartalmi elemeiről, valamint további feladatokat fogalmaz meg az eredményesebb pályázatírás érdekében.

Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda minősítő címek ünnepélyes díjátadója

2014.12.18 | Pályázat

2014. december 17-én lezajlott a szakmai nap keretében megvalósuló Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda pályázatok ünnepélyes eredményhirdetése.

Közlemény a pályaművek értékeléséről (2014)

2014.11.28 | Pályázat

A Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda cím elnyerését célzó 2014. évi pályázati felhívásra beérkezett pályaművek értékelése megtörtént

Közlemény

2014.09.04 | Pályázat

A „Zöld Óvoda” és az „Örökös Zöld Óvoda” pályázati kiírás 2. ütem beadási határidejének módosítása

Pályázati felhívás „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére (2014)

2014.04.04 | Pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére (2014) A pályázat beadása folyamatos. Az értékelés az év során két ütemben történik:, 1. ütem 2014. április 30. 24.00 óra (a postabélyegző kelte, az...

Copyright 2014 Zöld Óvoda. Minden jog fenntartva. Impresszum